Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaülikool ja Viimsi Keskkool sõlmivad koostööleppe (2009-11-11 12:40:05)


Täna, 11. novembril kirjutavad Eesti Maaülikooli teadusprorektor Jüri Lehtsaar ja Viimsi Keskkooli direktor Leelo Tiisvelt alla koostöölepingule, mille raames kavandatakse tegevusi huvi suurendamiseks EMÜ õppimisvõimaluste vastu ning pakutakse täiendkoolitust õpetajatele.

Teadusprorektor Jüri Lehtsaare sõnul on kavas koolis läbi viia maaülikooli õppekavasid ja vastuvõtutingimusi puudutavaid infotunde, populaarteaduslikke loenguid, teemapäevi. Viimsi keskkooli õpilasi kutsutakse maaülikooli ekskursioonidele, praktikumidesse, loengutele. Kooli õpetajatel on võimalus käia maaülikooli avatud ülikoolis täiendõppe kursustel, eriti loodus-, täppis- ja tehnikateaduste vallas.
Tegevuste täpne ajakava täpsustatakse õppeaasta alguses ja uuendatakse vastavalt vajadusele. Viimsi Keskkool on esimene üldhariduskool, kellega maaülikool sõlmib koostöölepingu. Lähiajal on plaanis alla kirjutada lepinguid veel teistegi gümnaasiumidega.

 

Allikas: Eesti Maaülikooli 11.11.2009 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.