Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
EMHI ilmaennustus 45. nädalaks (2009-11-02 17:11:42)

 

Ilma ülevaade 3.11.- 9.11.2009...

Alates 1. novembrist on sisemaal ööpäeva keskmine õhutemperatuur püsinud minuses (-1…-3 ºC), talvine muutus pole veel toimunud saarte läänerannikul. Lähipäevil püsib külm ilm, ööpäeva keskmine õhutemperatuur jääb sisemaal miinusesse.

Teisipäeval-kolmapäeval püsib kõrgrõhuala Venemaal ning tõkestab läänetsüklonite tee. Kagutuul on tugev. Öösel ja hommikul on -1…-7 ºC, päeval –2…+4 ºC.

Neljapäeval loovad lääne ja lõuna poolt lähenevad madalrõhualad lume- või lörtsisaju võimaluse saartel ja Lääne -Eestis . Puhub tugev kagutuul. Öösel on –1…-7, päeval –2…+4 ºC.

Reedel suureneb lume- ja lörtsi tõenäosus kuna Läänemerele jõuab väike osatsüklon ja selle lohk levib Eesti kohale. Kagutuul nõrgeneb päeval. Õhutemperatuur on öösel 0…-5 ºC, päeval –1…+3 ºC.

Laupäeval levib lõuna poolt Eesti kohale soojem ja niiskem õhk. Saju tõenäosus nii lume, lörtsi kui vihmana suureneb. Puhub mõõdukas lõunakaarte tuul. Õhutemperatuur on –2…+3, saarte rannikul kuni +5 ºC.

Pühapäeval läheneb Kesk-Euroopast Läänemerele ägedam madalrõhuala. Selle põhjaservas tugevneb idatuul. Saju võimalus on suur, sajab nii lörtsi kui vihma. Õhutemperatuur on 0…+5 ºC.

Esmaspäeval liigub madalrõhuala piki Rootsi Läänemere rannikut põhja poole ja hääbub. Ida- ja kirdetuul nõrgenevad päeva jooksul. Sadu võib olla peamiselt vihmana. Õhutemperatuur tõuseb +1…+7 ºC-ni.

Järgmine ülevaade 3. novembril keskpäeva paiku.
(NB! Vaata seda linki iga päev, sest siis näed uusimat ennustust!)

 

Allikas: EMHI 02.10.09.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.