Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Baltic Agro AS võtab tööle tehnikajuhi (2009-10-09 00:34:51)


Baltic Agro, endise nimega Kemira GrowHow, on Eesti ja Baltimaade tuntuim ning suurima turuosaga taimekaitsevahendite, väetiste, seemnete, teravilja, söötade ja teiste põllumajandustarvikute müüja ning põllumajandusteenuste pakkuja. Baltic Agro AS kuulub 90% Taani põllumajandusühendusele DLA ning 10% Euroopa suurimale väetisetootjale Yara. Baltic Agro käive Eestis oli 2008. aastal 1,6 miljardit krooni. Viimase 14 aastaga on ettevõte kasvatanud oma käivet 18 korda. Baltic Agro annab Eestis tööd ligi 40 inimesele.

Baltic Agro laiendab pidevalt oma äri põllumajandusteenuste vallas - põllumajanduslike teenustööde teostamine oma tehnikaga (traktorid, kombainid, söödaauto) ning võtab oma usaldusväärsesse ja professionaalsesse meeskonda tööle

tehnikajuhi,

kes vastutab Baltic Agro tütarettevõtte tehnikapargi toimimise, korrashoiu eest ning tegeleb tehnikapargi uuendamise ja kaasajastamisega. Teeb koostööd juhtkonnaga uute masinate soetamisel ning meeskonnaga masinate hooldamise ja remontimise korraldamisel. Tehnikajuhina suhtleb klientidega, et nende tehnikaga seotud vajadusi kaardistada ja uusi lahendusi leida. Tema tööülesandeks on ka ettevõtte sõiduautopargi eest hoolitsemine.

 

Kandideerima oodatakse mehaanikahuviga algatusvõimelisi inimesi, kes on kokku puutunud põllumajanduse valdkonnaga. Kasuks tulevad haridus ja/või kogemus põllumajandustehnika valdkonnast ning läbirääkimiste kogemus. Vajalik on inglise keele oskus, kasuks tuleb ka vene keele oskus. Edukas on õpihimuline ja hea suhtlemisoskusega inimene, kes on valmis vastutust võtma ja kes tahab ennast arendada ja teostada põllumajandusmasinate valdkonnas. Baltic Agro meeskonda sobib hakkaja, sõnapidaja, arengust huvitatud ja koostöövalmis inimene.

 

Baltic Agro pakub mitmekülgset ja palju suhtlemist võimaldavat tööd edukas rahvusvahelises ettevõttes. Tehnikajuhile kindlustatakse head koolitusvõimalused, töövahendid ja korralik töötasu. Ees ootab sõbralik ja tegus meeskond.

 

Info: www.balticagro.ee.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.