Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaülikool ootab teadlaste ööl endale külla (2009-09-23 00:40:16)

 

Üle-euroopalisel teadlaste ööl 25. septembril ootab ka maaülikool huvilisi külla.


Märja lauta saab uudistama minna kell 18-22, linnalastel on seal väga hea võimalus oma silmaga lähedalt lehmi ja lauta näha. Kui hästi läheb, saab ka jälgida, kuidas lehm ise lüpsiroboti juurde lüpsma läheb.

 

Mikromeierei (Kreutzwaldi 64) ootab juustutegemist vaatama ja meiereiga tutvuma kella 18-22.

 

Maaehituse osakond (Kreutzwaldi 5) ootab külalisi kella 18-23. Räägitakse mahedatest viimistlusmaterjalidest, savist, betooni ja puidu tugevusest, terase tõmbamisest, seenkahjustustest ja veel paljust muust. Loomulikult saab uurida ka passiivmaja.

 

Maastikuarhitektuuri osakond näitab maastikuteatrit kella 18-23 (Kreutzwaldi 5). Kes pole varem õhus lendamise tunnet maa peal seistes kätte saanud, siis tasub minna proovima.

Limnoloogid räägivad kella 18-22 planktonist ja angerjatest, näitavad filmi ja akvaariume, mikroskoobi all saab uurida väikeste olendite elu (Kreutzwaldi 5).

 

Teaduskeskuse AHHAA teadlaste öö buss väljub Raekoja platsilt alates 17.30st iga tunni aja tagant, viimane reis on plaanis kell 21.30. See läbib oma teel palju huvitavaid teaduspaiku ja toob huvilised ka meie juurde.

 

Allikas: www.emu.ee 22.09.2009.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.