Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Pealinn palkab pargivahi (2005-04-30 23:09:39)


Tallinna Keskkonnaamet kuulutas välja avatud pakkumisega riigihanke, mille eesmärgiks on pealinna parkidesse mehitatud valveteenuse - pargivahi tellimine.

Alates 1. juunist kuni 30. septembrini (kella 14.00-st kuni kl 24.00-ni) peab Kadrioru pargis, Tammsaare pargis koos Musumäega ning Kopli pargis koos Stroomi rannaga olema kõikidel kalendripäevadel kohal ja korda valvamas üks pargivaht.
 

Pargivaht peab tagama maa-ala turvalisuse ja ohutuse, tehes pargi territooriumil regulaarseid ringkäike. Ametimees peab valdama eesti keelt ja ühte võõrkeelt, kandma pargivahi nokkmütsi ning neoonvesti kirjaga PARGIVAHT.

Abilinnapea Jüri Ratase sõnul kulutab linn parkide rajamiseks ja hooldamiseks kümneid miljoneid, kuid kahjuks ei oska mõned linnakodanikud tehtust lugu pidada. “Pargid ei ole süstlameeste, viinavendade ja vandaalide madalate kirgede väljaelamiskohad, vaid turvalised rohealad puhkamiseks, looduse nautimiseks ja sportimiseks,” põhjendas keskkonnaametit kureeriv abilinnapea Ratas pargivahtide vajalikkust.

Allikas: Tallinna Linnavalitsuse 29.04.2005 pressiteade

Aiatark OÜ


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.