Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeerium kutsub osalema Aasta keskkonnateo konkursil (2009-09-22 01:59:30)


Alates tänasest, 21. septembrist saab esitada kandidaate konkursile Aasta keskkonnategu 2009. Keskkonnaministeeriumi algatatud konkursi eesmärk on tunnustada keskkonnahoiu, keskkonnakaitse, -teavituse ja -teadlikkuse alal tublimaid tegijaid ja innustada teisi nendest tegudest eeskuju võtma.

Konkursile on osalema oodatud eraisikud, ettevõtted ja organisatsioonid, kes viimasel 12 kuul on Eestis keskkonna puhtamaks muutmise nimel positiivseid tegusid teinud.

Osaleda saab kolmes kategoorias:
- Aasta keskkonnateo auhinnale saavad kandideerida kõik keskkonnakaitse, -teavituse või -teadlikkuse valdkonnas ulatuslikku mõju avaldanud projektid, üritused, kampaaniad;
- Aasta Keskkonnateokese auhinnale saab esitada laste ja koolinoorte keskkonnateadlikkuse suurendamiseks korraldatud projekte;
- Ettevõtetel on võimalik kandideerida Aasta Keskkonnategija auhinnale ja kandideerida saab neljas alakategoorias: keskkonnajuhtimise, keskkonnasõbraliku toote või teenuse pakkumise, keskkonnasõbraliku tehnoloogilise protsessi juurutamise ning rahvusvahelise keskkonnaalase koostöö alal.

Aasta keskkonnateo ja Aasta keskkonnateokese kategooriates saavad kandidaate esitada kõik soovijad ja lubatud on nii teiste kui ka iseenda kandidatuuri ülesseadmine. Aasta keskkonnategija auhinnakategoorias on võimalik kandideerida ainult ettevõtetel ja lubatud on vaid oma ettevõtte kandidatuuri esitamine.

Konkursil osalemiseks tuleb vastata konkursiankeedis esitatud küsimustele. Ankeedid saab Keskkonnaministeeriumi kodulehelt www.envir.ee/keskkonnategu.

Täidetud ankeet koos konkursitöö materjalidega tuleb saata Keskkonnaministeeriumile e-posti aadressil keskkonnategu@envir.ee või tavalise postiga aadressil Narva mnt 7a, 15172 Tallinn, märksõna: „Aasta keskkonnategu 2009“. Konkursitööde esitamise viimane päev on 21.oktoober 2009.

Töid hindab kaks komisjoni, kuhu kuuluvad keskkonna valdkonna spetsialistid, samuti ka avaliku sektori ja valitsusväliste organisatsioonide esindajad.

Konkursi tulemused tehakse teatavaks detsembrikuu esimesel nädalal. Võitjate premeerimiseks on Keskkonnaministeerium välja pannud rahalised ja mitterahalised preemiad koos keskkonnamärgi kasutamise õigusega. Aasta Keskkonnateo ja Aasta keskkonnateokese kategooriate auhinnafond on 70 000 krooni. Aasta keskkonnategija auhinna igas alakategoorias parimaks tunnistatud ettevõtte esitab Keskkonnaministeerium 2010. aasta algul toimuvale üle-euroopalisele keskkonnasõbralike ettevõtete konkursile.

Keskkonnaministeerium korraldab Aasta keskkonnateo konkurssi alates 2001. aastast. Lisainfot konkursi reeglite ja eelmiste aastate võitjate kohta saab lugeda Keskkonnaministeeriumi koduleheküljelt www.envir.ee/keskkonnategu.

Lisainfo: Hele Ojaveer, Keskkonnaministeeriumi avalike suhete osakonna spetsialist 626 2809, hele.ojaveer@envir.ee; Kadri Tomingas, Keskkonnaministeeriumi keskkonnakorralduse ja -tehnoloogia osakonna keskkonnakorralduse büroo spetsialist, 626 0750, kadri.tomingas@envir.ee.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 21.09.2009 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.