Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aianduskoolitus Tartu Kutsehariduskeskuses (2009-09-18 00:56:50)

 

Sibullilled ja aia talveks ettevalmistamine...

 

Koolituse eesmärgiks on anda iluaiahuvilistele ülevaade tuntud ja vähemtuntud sibullillede kasutamisest, peenrasse valimisest ja hooldamisest. Käsitletakse ka sibullillede sobitamist püsililledega ja omavahel, et luua alati õierikkaid peenraid. Tutvustatakse vähelevinud, kuid meil kergestikasvatatavaid sibullillede liike.

Kursuse teise osa eesmärk on anda ülevaade sügisestest aiatöödest ning taimede talveks ettevalmistamise võtetest. Muu hulgas kõneldakse talveõrnade püsilillede kaitsmisest, rooside katmisest, igihaljaste taimede varjutamisest ja kinnisidumisest jmt.

Koolitusele on oodatud aiaomanikud, iluaiandushuvilised.

Lektoriks on koolituskogemusega ja praktiseeriv maastikuarhitekt LIINA OJA, kes tegeleb peamiselt aiakujunduse valdkonnaga. Ta on lõpetanud Eesti Põllumajandusülikooli maastikuarhitektuuri eriala.

Koolitus toimub teisipäeviti kella 17.30-20.00 neljal koolituskorral ajavahemikul 22. september kuni 13. oktoober Tartu Kutsehariduskeskuses Kopli tn 1, A õppekorpuses ruumis 220.

Koolituse maksumus on 1000 krooni.

Loe edasi...

Allikas: Tartu Kutsehariduskeskuse koolitusjuht Marju Hõbejärv-Särg.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.