Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
EMHI ilmaennustus 37. nädalaks (2009-09-07 12:39:38)

 

Ilmaülevaade 8.09.-13.09.2009...

Teisipäeval liigub madalrõhulohk üle Skandinaavia ja samal ajal jõuab Kesk-Euroopast kõrgrõhkkond Valgevene kohale. Kahe rõhuala piirimail tuleb öö selgem ja sajuta. Päeval on taevas pilvisem ja kohati võib ka veidi vihma tulla. Puhub mõõdukas edela- ja lõunatuul. Öösel on sooja 8...14 °C, päeval 17..20 °C.

Kolmapäeval ulatub üle Eesti kõrgrõhkkonna loodeserv, mis meile kuiva ilma tagab. Tugevneva edela- ja lõunatuule puhangud ulatuvad 15 m/s. Sooja on öösel 9..14, päeval 19..22 °C.

Neljapäeval liigub üle Skandinaavia ja Soome madalrõhulohk, mis Läänemere äärdegi pilvi lisaks toob, kuid tõenäoliselt püsib ilm olulise sajuta. Puhub mõõdukas läänekaarte tuul. Öine õhutemperatuurifoon jääb eelnevatega samale tasemele, päeval on sooja 17..21 °C.

Reedel tugevneb taas kõrgrõhuala mõju ning taevas on uuesti selgem ja ilm sajuta. Puhub mõõdukas läänekaarte tuul. Sooja on öösel 7..12, päev on aga eelnevatega võrreldes jahedam - 16..19 °C.

Laupäeva öö on kõrgrõhkkonna toel selgema taevaga ja sajuta ning õhk jahtub sisemaal 5 °C lähedale. Päeval on pilvi rohkem ja õhtu poole võib ka kohatisi vihmahooge tulla. Tugeva edelatuule puhangud ulatuvad kuni 14 m/s, õhtul pöördub tuul loodesse. Sooja on 15..18 °C.

Pühapäeval ulatub Venemaalt madalrõhkkonna edelaserv üle Peipsi. Hallidest pilverünkadest tuleb mõnel pool vihmahooge. Puhub tugev loodetuul. Pilvisemal ööl on sooja 7...12, päeval aga vaid 14..16 °C.

Järgmine ülevaade 8. septembril keskpäeva paiku.

 

Allikas: EMHI 07.09.09.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.