Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinna lillefestival naudib jätkuvat publikumenu (2009-08-04 08:37:07)

 

3. juunist kuni 6. oktoobrini kestvat rahvusvahelist „Tallinna lillefestivali" on augusti alguse seisuga hinnanguliselt külastatud 150 tuhat korda.

 

Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul käivitus lillefestival igati hästi ja Tornide väljakul on alates sellest suvest lausa uus elu. „Nüüd kus lillefestivali üritustega on poole peale jõutud, võime kindlat öelda, et tehtud töö on vilja kandnud ja „Tallinna lillefestivalist" on kujunemas linna traditsiooniline suveüritus," lisas Boroditš. „Tööpäeviti on lillefestivalil loendatud keskmiselt 2000 külastust ja nädalavahetustel, kui toimuvad  kontserdid ja infotunnid on külastajaid märgatavalt rohkem."

 

7. augustil toimub Tornide väljakul "Puupäev" mis saab teoks tänu Kadrioru Pargi ning OÜ Husqvarna koostööle. Sellel päeval valmistatakse inimeste silme all puudest kauneid skulptuure juba hommikul kella kümnest alates.

 

Ühtlasi tuletavad korraldajad meelde, et kuna lillede ekspositsioonid muutuvad, (suvelilled asendatakse sügislilledega) on huvitav ja hariv iluaedu suve jooksul korduvalt külastada.

 

Lisainfot Tallinna lillefestivali kohta saab kodulehelt www.lillefestival.tallinn.ee.

  

Lillefestival on kõigile tasuta!

 

Allikas: www.tallinn.ee 03.08.09.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.