Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Üllitati raamat „Kultuurmustikas ja selle kasvatamine Eestis“ (2005-04-19 21:51:44)

 

Neljapäeval, 21. aprillil kell 11 esitlevad Eesti Põllumajandusülikooli teadlased EPMÜ peahoone (Kreutzwaldi 64) kaldauditooriumis oma raamatut "Kultuurmustikas ja selle kasvatamine Eestis".

Raamat käsitleb kultuurmustikate botaanilisi iseärasusi, kasvatamise agrotehnikat, saagikoristust, kahjustajaid, marjade keemilist koostist ning kasvatamise majanduslikke aspekte.

 

Raamatu rikkalik fotomaterjal aitab selle vähetuntud marjakultuuri iseärasusi paremini arusaadavaks teha. Rakendusliku suunitlusega teos on abiliseks nii ettevõtjast mustikakasvatajaile kui ka harrastusaednikele.

 

Raamatu autorid on EPMÜ põllumajandus- ja keskkonnainstituudi teadlased Kadri Karp, Marge Starast ja Ele Vool, EPMÜ metsandus- ja maaehitusinstituudi teadlane Taimi Paal ning EPMÜ majandus- ja sotsiaalinstituudi direktor Rando Värnik.

 

Raamat ilmus neli aastat väldanud rakendusuuringute projekti "Ahtalehise mustika kasvatustehnoloogiad ja sordiaretus" raames. Lisaks EPMÜ teadlastele osalesid projektis kaheksa marjakasvatusettevõtjat ning firmad OÜ Mikrotaim ja AS Kemira GrowHow.

Trükkimist toetas Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus.

 

Esitlusele on oodatud kõik, kes tunnevad huvi kultuurmustikate kasvatamise vastu. Raamatut saab kohapeal ka osta.

 

Täpsem info: Marge Starast, tel 731 3515.

 

Allikas: EPMÜ 19.04.2005 pressiteade


Aiatark OÜ


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.