Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Valminud on I osa looduskaitse arengukavast aastani 2020 (2009-07-24 12:09:45)

Keskkonnaministeeriumis on valminud paljude ekspertide ja ametnike koostöös I osa looduskaitse arengukavast aastani 2020, mis sisaldab Eesti looduskaitse hetkeolukorra analüüsi ja peamisi probleeme.

Looduskaitse arengukava (LAK) I osa avalikustatakse reedel, 24. juulil osalusveebis osale.ee, aadressil https://www.osale.ee/konsultatsioonid/index.php ja ta jääb sinna kõigile huvilistele lugemiseks ja kommenteerimiseks kuni 21. augustini 2009. a.

„Tegu on veel mitteametliku tööversiooniga, seega ootaks kommenteerijatelt sisulist koostööd, võimalikult konkreetseid ja täpseid ettepanekuid arengukava materjali parandamiseks,“ ütles Keskkonnaministeeriumi looduskaitse osakonna nõunik kt Liina Eek.

Kommentaarid ja ettepanekud arengukava osas on oodatud LAK-i juhtgrupi esimees Liina Eegile, meiliaadressil liina.eek@envir.ee.

LAK-i II osa valmib sügisel ning avalikustatakse samuti osalusveebis.

Looduskaitse arengukava on looduskaitset käsitlev terviklik strateegiline dokument, mille eesmärk on looduskaitsealase tegevuse põhjalik ja süstemaatiline planeerimine, võttes arvesse nii Eesti keskkonnastrateegias kui ka rahvusvahelistes lepetes sätestatud nõudmisi. Looduskaitse arengukava aastani 2020 koostamise eest vastutab Keskkonnaministeerium. Arengukava on Vabariigi Valitsusele plaanis esitada 2009. a detsembris.

Lisainfo: Liina Eek, Keskkonnaministeeriumi looduskaitse osakonna nõunik, tel 626 2877; Tõnu Oja, Tartu Ülikooli geoinformaatika ja kartograafia professor, tel 503 7049.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 24.07.09 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.