Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Algab maaelu näituslaat LUIGE SÜGIS (2009-09-03 00:01:02)

 

3.–6. septembrini toimub Harjumaal Luigel maaelu näituslaat LUIGE SÜGIS. Neljapäeval, 3. septembril on loomakasvatajate 20. juubelikonkurss VISS, kus valitakse Eesti kauneim lehm. Alates reedest, 4. septembrist kuni pühapäevani, 6. septembrini saab uudistada koduloomade ja -lindude ning aia- ja põlluviljade näitust. Lisaks toimub laat, kus müüakse koju ja aeda vajalikke taimi ja tarvikuid ning suures valikus kodumaiseid aiavilju ning muid maa- ja käsitöötooteid.  

 

Loomanäituste pidamisest Luigel on aastakümnete jooksul kujunenud kena traditsioon. Seekordsel näituslaadal on esindatud enamik Eestis kasvatatavatest koduloomadest ja -lindudest. Külastajatele tutvustatakse muuhulgas selliseid igipõliseid maatöid nagu lehmalüpsmine, lambapügamine ja meevurritamine.

 

Nüüdseks kaheksandat korda on külastajatel võimalik uudistada ka tuntud ja uutest sortidest kodumaiseid aiavilju: õunu, pirne, tomateid, kuid ka eksootilisemaid vilju nagu viinamarju, meloneid, arbuuse ja paprikaid, mida kasvatatakse Eestimaal viimastel aastatel aina rohkem. Enne seemne või taime ostmist vaatab aiapidaja hea meelega sellest sirguvaid vilju, et ostjad saaksid ikka kvaliteetse toote.

 

Näitus pakub huvi igas vanuses külastajale, kuid eelkõige oleme silmas pidanud noorema põlvkonna silmaringi avardamist maaelu valdkonnas. Ehk saab noor maahuviline siit innustust looma- või aiapidamiseks.

 

Täpsema loetelu näitusele tulevatest koduloomadest ja -lindudest ning aia- ja põlluviljadest avaldame võimalusel enne üritust kodulehel.

 

NB! Loomakasvatajatel ja aiapidajatel on hea võimalus näitusel tutvustada oma uusi ja huvitavaid, erilisi ja ebatavalisi hoolealuseid! Ootame pakkumisi telefonidel 679 0733, 502 9865 (loomad) või 5647 8086 (taimed ja viljad) ja e-posti teel naitused@toukari.eeE-mail on kaitstud spämmirobotite eest, Javascript peab olema sisse lülitatud.

 

Lisateave kodulehel: www.toukari.ee/naitused.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.