Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
EMHI ilmaennustus 30. nädalaks (2009-07-21 00:17:09)

 

Ilma ülevaade 21.07.-27.07.2009...

Alanud nädala esimesel poolel on jahedapoolsed ja hoovihmadega ilmad. Ööpäeva keskmine õhutemperatuur langeb 15°C lähedale, mis on paar kraadi pikaajalisest normist madalam, niisama jahe on ka nädalavahetus. Tugevaid sadusid ja äikest võib tulla reedel ja ööl vastu laupäeva.

Teisipäeval-kolmapäeval on Skandinaavia ja Soome kohal mitmekeskmeline madalrõhuala, selle lõunaservas on meil tugeva edelatuulega hoovihmadega ilm.

Neljapäeval võib hetkeks Baltimaade kohale tekkida kõrgrõhuhari, mis pakub pisut kuivemat ilma ja päikesepaiste võimalust. Tuul pöördub lõunasse ja kagusse. Selgimiste korral võib kõikjal sooja olla üle 20 kraadi.

Reedel üritab kuum ja niiske õhk veel kord põhja poole kerkida. Võimalik, et aktiivne tsüklon tekib Läänemere kohal ja suundub Eesti peale. Äikesevihmad pärastlõunal jahedama õhu pealetungil võivad olla väga intensiivsed. Päevasooja enne äikest kuni 24 kraadi.

Laupäeval võib tekkinud tsüklon süvenedes suunduda Soome kohale. Edelatuul tugevneb. Hooti sajab vihma. Ilm on jahe.

Pühapäeval-esmaspäeval määrab ilma aeglaselt itta või kagusse suunduva tsükloni tagala. Puhub tugev lääne- või loodetuul. Hooti sajab vihma. Ilm on jahe.

Järgmine ülevaade 21. juulil keskpäeva paiku.

 

Allikas: EMHI 20.07.09.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.