Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Meeldetuletus: Kemira GrowHow uus nimi on Baltic Agro (2009-07-09 12:06:19)

 

Tuletame taas meelde, et alates 1. juulist 2009 on muutunud ärinimi AS Kemira GrowHow. Nüüd kannab firma nimetust Baltic Agro AS. Baltimaade suurim põllumajandustarvikute müüja Kemira GrowHow muutis esimesest juulist ärinime Baltic Agroks kõigis kolmes riigis.

 

Ettevõtte kõik kontaktid - aadress, pangaandmed, äriregistri kood ja teised ametlikud rekvisiidid on jäänud samaks. Firma uus koduleht asub aadressil www.balticagro.ee.

 

Tegevdirektor Ants Puusta sõnul oli nimevahetuse põhjus ettevõtte omandisuhte muutumine. „Baltimaades seni Kemira GrowHow nime all tegutsenud ettevõte läks 90% protsendi ulatuses taani põllumeestele kuuluvale ühistule, kellega ühiselt töötati välja ka uus Baltic Agro kaubamärk ja sümboolika,“ ütles Puusta.


Tema sõnul klientide jaoks sisuliselt midagi ei muutu, meeskond ja tööpõhimõtted jäävad nii Eestis kui Baltimaades samaks, kuid kindlasti on ettevõttel plaanis laieneda uute toote- ja teenusesegmentide arvelt.

 

Kemira GrowHow, uue nimega Baltic Agro kuulub 90% Taani põllumajandusühendusele DLA ning 10% Euroopa suurimale väetisetootjale Yara. Ettevõte on Eestis viimase 14 aastaga kasvatanud käivet 18 korda. Ettevõttel on Eestis taimekaitseväetiste, seemnete ja teravilja vahenduses 40-45 protsendiline turuosa.

 

1995. aastast Eesti turul tegutsev AS Kemira GrowHow on Eesti ja Baltimaade tuntuim ja suurima turuosaga taimekaitseväetiste, seemnete, teravilja, söötade ja teiste põllumajandustarvikute müüja ning põllumajandusteenuste pakkuja. Ettevõtte käive oli Eestis 2008. aastal 1,6 miljardit krooni. Firma annab Eestis tööd ligi 40 inimesele.

 

Lisainfo: Ants Puusta, Baltic Agro AS tegevdirektor, tel 504 3635, e-post ants.puusta@balticagro.com.

 

Töötajate kontaktid

 

Edasimüüjad


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.