Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
EMHI ilmaennustus 27. nädalaks (2009-06-29 17:30:28)


Esmaspäevast kolmapäevani on Eesti kohal kõrgrõhuala, ilm on soe ja saju tõenäosus väike. Neljapäevast alates saju ja äikese tõenäosus mõnevõrra suureneb, kuid soe ilm püsib reedeni. Laupäevast jõuab põhjatuulega külmem õhk ka Eestini, sadude tõenäosus suureneb.

Teisipäeval tugevneb uus kõrgrõhukese Karjala kohal. Puhub võrdlemisi tugev idakaarte tuul. Kõige soojem on Lääne- ja Pärnumaal, kuni 26 kraadi.

Kolmapäeval kõrgrõhuala nõrgeneb, kuid ulatub endiselt Eestini. Puhub nõrk muutlik tuul. Sooja on kuni 27 kraadi.

Neljapäeval–reedel õhurõhk langeb ja Eesti kohale levib Venemaa põhja-aladele laskuva tsükloni lohk.Tuul on muutlik, pöördudes edelast läände ja loodesse. Saju ja äikese tõenäosus suureneb Lõuna-Eestis. Sooja tuleb kuni 26 kraadi.

Laupäeval tugevneb uus kõrgrõhuala Barentsi merel ja selle hari Põhja-Skandinaavial. Jahe õhk levib üle Eesti kirdest edela suunas. Kirdetuul tugevneb. Võimalik, et õhumassi vähese niiskusesisalduse tõttu olulist sadu ei tule. Õhutemperatuur jääb valdavalt alla 20 kraadi.

Pühapäeval põhjatuul nõrgeneb ja päikesepaiste korral õhutemperatuur tõuseb veidi üle 20 kraadi. Saju tõenäosus on väike.

Esmaspäeval tekib Eesti kohal või läheduses tsüklon. Ilm on pilvine ja jahe, vihma tõenäosus on suur.

Järgmine ülevaade 30. juunil keskpäeva paiku.

 

Allikas: EMHI 29.06.09.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.