Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Scheteligis avati pidulikult uus hoone (2009-06-19 01:18:00)

 

Ehkki aianduskaupade ja -tehnika hulgimüüja AS Schetelig EV kolis oma endisest asukohast Tallinnas Õismäel uutesse ruumidesse Harjumaale Rae tehnoparki juba talvel, toimus uue kontor-lao pidulik sisseõnnistamine neljapäeval, 18. juunil.

 

Kohale olid kutsutud aiandustootjatest kliendid ning aiakaupade edasimüüjad. Scheteligi juhataja Priit Rästas andis ülevaate firma tegevusest ning tutvustas töötajaid, sest nendega puutuvad kliendid kauba hankimisel vahetult kokku.

 

Muusikalist meelelehutust pakkus ansambel Kukerpillid.



Schetelig on enam kui 100 milj. kroonise aastakäibega hulgimüügifirma, kes teenindab aiandustootjaid ja -kaupmehi, lillekauplusi ning kõige erinevamaid kaubadusettevõtteid.
 

Enim müüakse lille-, köögivilja- ja muruseemneid, lillesibulaid ja taimi ning seda nii aiandustootjatele kui ka hobiaednikele, samuti väetisi ja taimekaitsevahendeid, tarvikuid ja aiandustehnikat. Samaaegselt kaubakäibe kasvuga on suurenenud tarnijate arv. Schetelig on partneriks Euroopa oma ala tippudele: seemnefirmadele Hollandist (Bejo Zaden ja Enza Zaden) ja Saksamaalt (Rijk Zwaan ja Benary), kasvuhoonetootjale Richel Prantsusmaalt. Kvaliteettööriistad hobiaednikule tuuakse Saksa tootjalt Gardena, floristitarbed Taani firmast Oasis, muruseeme Hollandist Barenbrugilt. Viimasel aastal on toonud kaupu enam kui 80 erinevalt Euroopa tarnijalt.

 

Scheteligi uus asukoht: Loomäe tee 11, 75306 Lehmja, Rae vald, Harjumaa.

 


Vaata ka Scheteligi toodete loetelu ja müügikohti Eestis: www.aiandus.ee.

Lisainfo telefonilt 651 2950 või kodulehelt www.schetelig.ee.



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.