Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
EMHI ilmaennustus 25. nädalaks (2009-06-15 12:26:36)

 

Ilma ülevaade 16.06.-21.06.2009...

Teisipäeval taanduva tsükloni tagalas on veel kohatisi vihmahooge. Tugev lääne- ja loodetuul nõrgeneb mõõduka tugevuseni. Ilm on jahe - öösel langeb õhutemperatuur paar-kolm kraadi alla 10 piiri, päevane maksimum kerkib 18 kraadini.

Kolmapäeval tugevneb Läänemeremaade kohal kõrgrõhuhari, kuid üksikute vihmahoogude võimalus siiski püsib. Puhub mõõdukas lääne- ja loodetuul. Selgineva taeva all on öö eelnevast veidi jahedam, päevane maksimum aga üle 18 kraadi ikka ei tõuse.

Neljapäev tuleb kõrgrõhuaharja toel sajuta ja nõrga läänekaare tuulega, päeval pöördub tuul lõunasse. Öine jahedus võib alla 5 kraadi piiri langeda, päeval on kuni 20 kraadi sooja.

Reedel läheneb merelt madalrõhulohk. Öö on veel sajuta, päeval jõuab saartele sajuala, mis edasi mandrile liigub. Puhub tugev lõuna- ja kagutuul.

Laupäeva öösel kandub vihmasadu üle Eesti, päeval on veel kohatisi vihmahooge. Tuul pöördub edelasse ja ulatub puhanguti kuni 13 m/s. Pilvisel ööl õhutemperatuur enamasti alla 10 piiri ei lange, päevasooja on kuni 20 kraadi.

Pühapäeval jääme madal- ja kõrgrõhuala piirimaile ja päeval on hoovihmade tõenäosus võrdlemisi suur. Selgema öö korral langeb õhutemperatuur taas alla 10 kraadi, päeval on kuni 20 kraadi sooja.

Järgmine ülevaade 16. juunil keskpäeva paiku.

 

Allikas: EMHI 15.06.09.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.