Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Lehemüük ja talupidajad päästavad laste töösuve (2009-06-14 00:07:03)

 

Suveks tööd otsivatel lastel ja noortel on tänavu valikuid vähem kui eelnevatel aastatel, kuid lehemüük ja hooajatööd taludes pakuvad hakkajamatele võimalust ka kasvava tööpuuduse taustal siiski taskuraha teenida.

 

Alates kevadest on näiteks tööportaali CV Keskus foorumi vahendusel suvist tööd otsinud mõnikümmend 14-18-aastast noort, kes rõhutavad end kirjeldades kohusetundlikkust. Lisaks on oma tugevustena mainitud keelte- ja arvutioskust, füüsilist jõudu, kiiret õppimisvõimet ja varasemaid töökogemusi.

Kui osas tööotsimiskuulutustes seisab soov «head» palka saada, siis teised on nõus töötama ka miinimumtasu eest. Suuri nõudmisi esitada ei saa, sest ettevõtteid, mis suveks alaealisi palkama nõustuvad, jääb üha vähemaks ja vabad kohad kaovad kiirelt.

 

Paljud lehelapsed ei pea vastu

 

Näiteks McDonald’si restoranides, mille töötajatest ligi 13 protsenti on alla 18-aastased, võeti suvine lisatööjõud ametisse juba paari kuu eest. McDonald’s Eesti ASi ülema Tomasz Nawrocki sõnul jääb niimoodi aega uute töötajate väljakoolitamiseks.

 

Loe edasi...

 

Allikas: Tarbija24


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.