Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kuulsust koguv kurereha (2009-06-12 00:05:47)

 

Kurerehad (Geranium) on taimed, milleta ei saa hakkama ükski nüüdisaegne haljasala. Neil on kaunid õied ja alati terve lehestik. Kurerehade sortiment ja kasutusvõimalused on väga laiad. Jagunevad kasutusotstarbe järgi: lillepeenra, pinnakatte, ja kiviktaimla kurerehad.

 

Lillepeenra kurerehade alla võib liigitada kõik rikkalikult õitsevad ja huvitava lehestikuga sordid. Neid sobib kasutada suurema või väiksema rühmana lillepeenras ja ilupõõsaste vahel, aga ka suuremate alade pinnakatmiseks. Lillepeenra kurerehad kasvavad nii päiksepaiste käes kui ka poolvarjus.

 

"Brookside" on kiirekasvuline võimsa puhmikuga sort, mis võib olla 80–90 cm kõrgune ja 50–60 cm läbimõõduga. Sobib hästi eraaeda. Tänu eriliselt kiirele kasvule saab tema abil ruttu kauni pinnakatte. Õitseb mais-juunis. Pärast õitsemist on puhmik veidi väsinud ilmega, aga seda on väga lihtne värskendada: taimed tuleb maani maha lõigata, nad kasvatavad ruttu uue lehestiku asemele ja õitsevad sügise poole uuesti

 

Loe edasi...

 

Allikas: Eesti.info


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.