Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
ES Sadolin sõlmis RMK-ga koostööleppe metsaistutuseks (2009-06-02 11:00:25)


Värvitootja ES Sadolin AS sõlmis Riigimetsa Majandamise Keskusega koostööleppe, mille kohaselt toetab ettevõte iga-aastaselt vähemalt 10 000 puu istutamist Eesti metsa. Vastavalt lepingule kannab ES Sadolin puude istikute kulud ning panustab tööjõuga, RMK hoolitseb selle eest, et puude istutamine nõuetekohaselt toimuks.

Mõte Eesti metsade ja puidu jätkuvust toetada on meil olnud juba ammu, ent tegudeni jõudsime alles nüüd, Pinotexi 50. juubeliaastal. Kui meie tooted aitavad puidu kestvust pikendada selle kasutamise lõpufaasis, siis on hea meel, et saame oma panuse anda ka puidu eluringi algusesse ning toetada uute puude jõudmist Eesti metsadesse, lausus ES Sadolini peadirektor Piret Minn. Tema sõnul on koostöö RMK-ga ES Sadolini töötajates suurt poolehoidu leidnud ja ühiselt käidi juba sel aastal RMK metsaistutustalgutel kuuski istutamas.

ES Sadolini toetusel rajatava kuuse- või männimetsa asukoht selgub uue aasta alguses ning istutamine leiab aset järgmisel kevadel.
Kindlasti oleme siis suure osaga oma töökollektiivist istutamas, lubab Piret Minn.

Oma panuse Eesti metsade täienemisele saavad anda ka Pinotexi puidukaitsevahendite kasutajad. Nimelt toetab ES Sadolin ühe uue puu jõudmist metsa iga 10-liitrise Pinotexi toote ostu pealt.
Kümme tuhat puud on minimaalne kogus, kuid kui tooteid ostetakse rohkem, suurendame ka oma toetust vastavalt, lisas peadirektor.

Sarnast koostööd kavandab ES Sadolin ka Lätis ja Leedus.

ES Sadolin AS on kontserni AkzoNobel ettevõte, kes vastutab selliste tuntud kaubamärkide nagu Hammerite, Pinotex ja Sadolin müügi ning haldamise eest Baltikumis, Ukrainas ja Venemaal. Lisaks oma turgudele toodetakse puidukaitsevahendeid ka Põhjamaade tarbeks.

 

Allikas: ES Sadolin AS, Piret Minn


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.