Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Mai kolmas nädal: kevadine põhjatorm (2009-05-19 09:15:17)

 

Põhjatorm andis hoobi hanede geomeetriale – lennukolmnurkadest said tuuleiilide aegu lennurombid ja muud hulknurgad – parvel polnud korda ega juhthanegi...

 

Muidugi on hanesid endistviisi nii palju, et vahel tekib küsimus, miks põllumehed üldse vilja hoolikalt laiali külvavad – pangu lihtsalt kuhi keset põldu, kust siis hanekesel hea võtta. Aga külm põhjala hoiab hanesid veel veidi siin. Lõdiseval linnuvaatlejal oli eelmisel nädalal palju uurida veebikaameratest: merikotkapojukesed on juba kuuvanused ja jäetakse üksi koju. Eesti väike-konnakotka pessa peaksid sel nädalal pojad alles ilmuma. Solidaarsusest oma riigi ja rahvaga jättis aga Läti konnakotkas haudumise katki – ilmselt tabas ka teda toidukriis ja kadus julgus lapsukesi näljapajukile välja muneda. Eelmisel nädalal algas hülgekaamera rannahooaeg – esimene karva vahetav hallhül-gest päevitaja on end nüüd ka pildis jäädvustanud. Hallide vähematel vendadel viigritel pidi aga ilmakaamerate ülesseadja Gennadi Skromnovi jutu järgi kasukavahetus juba lõppema.

 

Loe edasi…

 

Allikas: Eesti Päevaleht Kristel Vilbaste


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.