Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Avalduste esitamine mahetootmisega tegelemiseks (2005-03-29 19:11:45)


Mahepõllumajandusliku taimekasvatuse ja mesindusega alustamiseks võtab Taimetoodangu Inspektsioon (TTI) tänavu dokumente vastu kuni 11. aprillini.

Mahepõllumajandusliku loomakasvatuse, katmikkultuuride või seenekasvatusega tegeleda sooviv isik võib ettevõtte tunnustamise taotluse esitada läbi aasta.

 

Tootjad,  kes jätkavad mahepõllumajanduslikku tegevust ja on kantud ka mahepõllumajandusliku registrisse, saavad dokumente esitada kuni 27. maini.

 

Avaldusi saab Taimetoodangu Inspektsioonile esitada selle maakonnabüroo kaudu, mille tööpiirkonnas isiku kasutuses olevad maad valdavalt asuvad.

 

Andmete esitamiseks vajalikke blankette on samuti võimalik saada kõikidest TTI maakonnabüroodest ning vormide täitmise näidised on avaldatud inspektsiooni kodulehel: www.plant.agri.ee.

 

Lisateave: Eve Ader, Taimetoodangu Inspektsiooni mahepõllumajanduse osakonna juhataja, tel 671 2637, e-post eve.ader@plant.agri.ee

Allikas:
Taimetoodangu Inspektsiooni 29.03.2005 pressiteade

Aiatark OÜ


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.