Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Miks on inimesed nii haiged? (2009-05-07 08:32:32)

 

Südamehaigused, diabeet, rasvumine, vähk, aids ja muud inimkonda vaevavad uued ja vanad tervisehädad jätavad kohati mulje, et inimesed on täiesti haiged ning nii hull pole olukord kunagi varem olnud. Samas elavad inimesed keskmiselt kauem kui kunagi varem. Kus on siis tõde, kas inimkond tervikuna on praegu paremas seisus kui näiteks saja aasta eest või mitte?

 

Selgub, et sellele küsimusele pole ühest vastust. Suur edu on saatnud meid peamiselt nakkushaiguste vastases võitluses, kuid edasiminek ühes valdkonnas võib tähendada tagasiminekut teises, kirjutas LiveScience.

 

Meid ümbritsev maailm on täna palju hügieenilisem kui varem. Inimesed elavad valdavalt linnades, kus pole enam hobuseid ja kariloomi ning kätepesemine on muutunud harjumuseks. See aga on ajanud segadusse inimeste immuunsüsteemi, mistõttu esineb üha sagedamini veidraid tervisehäireid, mida nimetatakse allergiateks. Saja aasta eest olid nad praktiliselt tundmatud.

 

Loe edasi...

 

Allikas: Novaator Siim Sepp


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.