Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kadriorus toimub teemapäev kõrghaljastuse kujundamisest (2009-04-29 00:15:34)

 

MTÜ Eesti Kommunaalmajanduse Ühing, Kadrioru Park ja Husqvarna Eesti OÜ korraldavad kolmapäeval, 29. aprillil KUMU Hariduskeskuses (A. Weizenbergi 34/Valge 1) teemapäeva „Sotsiaalselt vastutustundlik kõrghaljastuse kujundamine", mille raames toimub Kadrioru pargis arboristide töövõtete ja seadmete demonstratsioon. 

 

Teemapäeva raames tutvustatakse uusi võtteid linnapuude istutamisel, jagatakse praktikute juhiseid linnapuude hooldusel ning tutvustakse parimat tehnikat. Tallinna Kommunaalameti juhataja Ain Valdmanni sõnul on üritus suunatud eelkõige haljastus- ja heakorratööde tellijatele kohalikes omavalitsustes, haljastustööde teostajatele tänavavalgustuse korraldajatele, haljasalade projekteerijatele, kinnisvara arendajatele ning kõikidele, kes kõrghaljastuse teemaga otseselt või kaudselt kokku puutuvad.

 

Arboristide tehnikaid ja uusimaid seadmeid demonstreeritakse Mart Saare monumendi juures, A. Weizenbergi tänava alguses kell 12.30.

 

Allikas: www.tallinn.ee 28.04.09.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.