Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ainulaadne Lilleball toimub tänavu Estonia kontserdisaalis (2009-04-29 00:03:14)

 

3. mail kell 19.00 toimub Estonia kontserdisaalis originaalne lillepidu Lilleball. Eluslilledest disainitud kleitide rahvusvahelisel võistlusel Lillekleit 2009 näitavad oma oskusi nii meie kui ka välismaa parimad lilledisainerid.

 

Sel aastal toimub Lilleball 11. korda. «Majanduskriisile vaatamata otsustasime kutsuda kokku sõpru ja ilu austajaid ja muuta maailm ilusamaks. Ootame kõiki lillearmastajaid seekord hubases Estonia kontserdisaalis,» kutsub Lilleballi produtsent ja konferansjee Nadja Girich kõiki ballile.

 

Ainulaadsel lillekleitide peol tulevad esitusele eluslilledest disainitud kleidid, mis tehakse valmis kohapeal, kuue tunni jooksul, enne ürituse algust. Lillekleite esitletakse laval moeetenduse laadses vormingus, kus igal tööl on oma kunstiline ja lavaline lahendus.

 

Konkurssil hinnatakse töid neljas kategoorias: värvus, idee kunstiline lahendus, lavaline efekt ning teostuse tehnika.

 

Võistlustöid hakkab hindama rahvusvaheline žürii, kuhu Eestist kuuluvad staarflorist Taivo Piller, moelooja Arne Niit, stilist ja disainer Beatrice, meediaguru Linnar Priimägi ja teised oma ala väljapaistvad tegijad.

 

Loe edasi...

 

Allikas: Uudis24


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.