Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Nord Streami gaasitrassi keskkonnamõju hindamise aruande avaliku arutelu (2009-04-27 16:43:17)


Kolmapäeval, 29. aprillil algusega kell 15 toimub Keskkonnaministeeriumi I korruse saalis (Narva mnt 7a, Tallinn) Vene-Saksa Nord Streami gaasitrassi piiriülese keskkonnamõju hindamise aruande avalik arutelu.

Avalikul arutelul tutvustatakse projekti ning selle keskkonnamõju hindamise (KMH) aruande tulemusi. Peale lühikesi ettekandeid toimub arutelu, kus kõigil kohalviibijatel on võimalus esitada küsimusi ning avaldada arvamust kõnealuse aruande kohta.

Gaasitrass planeeritakse rajada Läänemerre Venemaalt Saksamaale. Kuna gaasitrass läbib Venemaa, Soome, Rootsi, Taani ja Saksamaa majandusvööndit ja/või territoriaalvett, siis need viis riiki on piiriülese KMH konventsiooni (ehk Espoo konventsiooni) mõistes nii päritolu- kui mõjutatavad riigid. Lisaks on mõjutatud riigid Eesti, Läti, Leedu ja Poola, kellel on võimalus osaleda hindamisprotsessis, tutvuda KMH aruandega ning esitada selle kohta ettepanekuid ja vastuväiteid.

Arvamusi, ettepanekuid ja vastuväiteid KMH aruande kohta saab esitada nii avaliku arutelu ajal kui ka kirjalikult kuni 10. maini Keskkonnaministeeriumi aadressil Narva mnt 7a, 15172 Tallinn või e-postiga keskkonnaministeerium@envir.ee.

Eesti kujundab oma seisukoha KMH aruande kohta 8. juuniks, lähtudes ka avalikkuse esitatud arvamustest.

Soome, Rootsi, Taani ja Saksamaa riiklike KMH aruannete ning Nord Streami gaasitrassi piiriülese KMH aruandega on võimalik tutvuda Keskkonnaministeeriumi kodulehel http://www.envir.ee/311433, samuti on materjalid saadaval Keskkonnaministeeriumi (Tallinn, Narva mnt 7a) keskkonnateabe keskuses (tuba 604, tel 626 0705, e-post kersti.kikkas@envir.ee) ja keskkonnakorralduse ja –tehnoloogia osakonna keskkonnakorralduse büroos (tuba 428, tel 626 0742, e-post maris.malva@envir.ee ja tel 626 2109, e-post irma.pakkonen@keskkonnaamet.ee).

Kolmapäevasel arutelul osalemiseks palume võimalusel ette registreeruda telefonil 626 0742 või e-posti aadressil maris.malva@envir.ee.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 27.04.2009 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.