Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Puuturg pakatab pakkumistest (2009-04-26 00:08:45)

 

Tark kütja ostab oma ahjupuud kevadel, praegu on hind märksa sõbralikum ning on ka kindel, et kui sügisel külmaks läheb, on kuurist võetavad halud tõesti kuivad.


Hetkel on ilmselt ka puupakkujate kõrgaeg ning valik kõige suurem. Neljapäevase Tartu Postimehe teadete hulgas oli 23 küttepuude müügi kuulutust, eelmise aasta augustis oli neid 10-15 kandis.

Ruumimeetri järgi arvestades on toores puu kuivast umbes 100 krooni kallim. Kõige odavamalt saab kätte värske lepa, mille hind algab umbes 350 kroonist ruumimeetri kohta. Kõrgema kütteväärtusega kask maksab toorest peast 500 krooni ringis. Ideaalsel juhul võiks toores puu enne ahjupistmist saada kaks suve kuivamisaega.

Puuhalgude kohaletoimetamise aeg tuleb võimalikult täpselt kokku leppida. Nii on veidi väiksem võimalus, et õhtul ootab värava ees hunnik puid, mis on terve tänava kinni pannud.

 

Loe edasi...

 

Allikas: Tartu Postimees

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.