Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Täna avatakse Tartus kolmepäevane Maamess (2009-04-23 09:18:47)


Täna, s.o jüripäeva keskpäeval avavad Põllumajandusministeeriumi kantsler Ants Noot ja Keskkonnaministeeriumi kantsler Rita Annus Tartus kolm päeva vältava Maamessi.

Pärast pidulikku avamist sõlmivad Eesti Maaülikooli rektor Mait Klaassen ja AS Tartu Näitused juhataja Alo Pettai koostöölepingu. Lepingu eesmärgiks on maaelu edendamise ja arendamise valdkonnas ühiste huvide ja tegevuste täpsustamine ning konkreetsete tööde sätestamine.

AS Tartu Näitused juhataja Alo Pettai avaldab lootust, et heanaaberlike suhete kinnitamine toob kasu mõlemale osapoolele. "Loodame teha edukat koostööd näiteks seminaride ja konverentside korraldamisel, sest Eesti Maaülikoolil on olemas nii uued teaduspõhised tehnikalahendused kui tugev õppejõudude koolkond," sõnab Pettai.

Eesti Maaülikool toob seekordsele Maamessile ka virtuaalse 3D Maastikuteatri, mis 160-kraadise panoraamekraani vahendusel lubab vaatajatel lennata läbi Tartu ja Hiiumaa. Maastikuteatri eripäraks on tunne, t viibitakse ise maastiku sees, sarnanedes oma reaalsuselt näiteks lennukisimulaatorile.

Messilt leiab uute tehnikate ja tehnoloogiate demonstratsioone ja esitlusi nii põllu- kui metsamees, loomapidaja ja hobiaednik ning avastamisrõõmu jagub nii suurtele kui väikestele.

Maamess 2009 on avatud 23.-25. aprillini AS Tartu Näitused messikeskuses Kreutzwaldi 60. Rohkem infot Maamess 2009 kohta leiab www.tartunaitused.ee/maamess.

Maamess kuulub alates 1997. aastast EURASCO ridadesse, mis on Euroopa suurimaid põllumajandusmesside korraldajaid ühendav organisatsioon. Maamessi korraldaja on AS Tartu Näitused, mis on üks tihedama messiprogrammiga ettevõtteid Eestis.

Lisateave: Kadri Talva, Maamess 2009 meedia ja kommunikatsioon, tel 514 7917; press@tartunaitused.ee.

Allikas: AS Tartu Näitused 23.04.09 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.