Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kinnistud, majade fassaadid ja haljastus korda! (2009-04-22 00:10:13)

 

Tallinna Munitsipaalpolitsei Amet tuletab kinnistute ja ehitiste omanikele meelde neile kuuluvate kinnistute, majade fassaadide ja haljastuse korrastamise kohustust.

 

Tallinna linna heakorra eeskirja kohaselt peavad kinnistu ja ehitise omanikud hoidma korras oma kinnistu ning kinnistu või ehitisega külgneva puhastusala.

 

Kinnistu ja ehitise omanikud on kohustatud hoidma korras maja fassaadi ja sinna juurde kuuluvad elemendid. Fassaadi elemendid peavad olema terved, nõuetekohaselt värvitud ning kinnitatud ehitusprojektiga vastavuses. Kui majade fassaadid on täis kritseldatud, siis lasub maja omanikel või haldajatele kohustus need korda teha.

 

Sammuti peab tegema umbrohutõrjet, niitma muru ja rohu, pügama heki ning korraldama väljapoole kinnistu piire kasvavate ja liiklust takistavate põõsa- ja puuokste kärpimist. Seoses kinnistute haljastus- ja korrastustöödega ei tohi unustada, et Tallinnas on keelatud jäätmete ja kulu põletamine.

 

Kui te märkate heakorra nõuete rikkumisi, siis palutakse sellest teada anda Munitsipaalpolitsei Ameti korrapidaja numbril 14410, oma piirkonna tugipunkti menetlejale või saata teade e-posti aadressile munitsipaalpolitsei@tallinnlv.ee.

 

Allikas: www.tallinn.ee 21.04.09.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.