Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaema kevadmess toimub Tallinnas Skone bastionil (2009-04-21 00:45:37)

 

Mittetulundusühingu Maaema Allikas poolt korraldatav Maaema kevadmess 2009 toimub sellel aastal 25. ja 26. aprillil Skone bastionil. Tallinna Kesklinna Valitsus otsustas messi korraldamist toetada 38 000 krooniga.

 

Tallinna Kesklinna vanema Marek Jürgensoni sõnul on Maaema kevadmessi näol tegemist tänuväärse üritusega, mis aitab linnakodanike mõtteviisi keskkonnateadlikumaks muuta ja nende seas tervislikke eluviise populariseerida.

 

Sellel aastal juba 20. korda toimuva Maaema kevadmessi  raames toimub Skone bastionil loodustoodete laat ja eluterve keskkonna konverents. Messi eesmärgiks on Eesti maarahva kultuuri ja rahvuslike traditsioonide tutvustamine, tervislike eluviiside propageerimine, inimese ja loodusevahelise tasakaalu alalhoidmine ning keskkonnateadlikkuse edendamine.

 

 Laada raames korraldatakse mahe- ja tervisetoodete näitusmüüke ning viiakse läbi mitmekülgne kultuuriprogramm. Konverentsi „Eluterve keskkond" raames esinevad  keskkonnaalaste ettekannetega tuntud spetsialistid ja teadlased. Konverentsil kõneldakse puhtast õhust, veest, keskkonnasõbralikkusest ning tervislikust eluviisist.

 

"Üheks kevadmessi eesmärgiks on ka Skone bastioni kujundamine loodussõbralikuks terviseaiaks ning  selle ajaloolise objekti  lähem tutvustamine linnakodanikele ja väliskülalistele," ütles Marek Jürgenson. 

 

Loe edasi...

 

Allikas: www.tallinn.ee 20.04.2009.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.