Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Majanduskitsikus toob aeda porgandi- ja hernepeenra (2009-04-20 00:14:16)

 

Arvamus, et viimasel ajal hakkab Eestis potipõllundus välja surema, pole õige. Mõnigi inimene annab majanduskitsal ajal oma aias lillede kõrval rohkem ruumi köögiviljadele ja maitsetaimedele.


Rakvere Nurga aiakeskuse juhataja Sirje Lilleberg tahab müügiplatsi juba laupäeval lahti teha. "Aedniku töö sõltub ilmast, lubatakse ju ööseks veel miinuskraade," muretses ta ja arvas, et müügiplatsile tuleks ebameeldivuste vältimiseks kilemaja püsti panna.

 

Tomatitaimed aiakeskusest


Nurga aiakeskusel on neli kasvuhoonet Võhus, kus juba naistepäeva eel algas kibe töö - müügiks läksid tulbid ja nartsissid. Nüüd pikeeritakse seal nii lille- kui köögiviljade taimi. "Tomati-, kurgi-, paprika-, kõrvitsa- ja muidugi suvelilletaimi peaks tänavu tarbe- ja ilupuuistikute kõrval aiakeskusest osta saama," ütles Sirje Lilleberg. Praegu on tema hinnangul aga paras aeg paljasjuursed istikud mulda panna. "Maa on piisavalt märg ja istikud juurduvad paremini," põhjendas aiakeskuse juhataja. "Tundub, et inimesed on läinud aiakauba muretsemisel senisest praktilisemaks, igasugu ninni-nänni enam nii palju ei osteta," on Lilleberg märganud.

 

Loe edasi...

 

Allikas: Virumaa Teataja.ee Eevi Kuht


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.