Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Läbimõeldud nädalamenüü tagab kokkuhoiu (2009-04-16 00:04:42)

 

SÄÄSTLIK TOITUMINE. Üha enam inimesi peab rahaliselt toime tulemiseks midagi muutma. Maksud ja laenud on esmatähtis kohustus ja nendest kõrvalehoidmine pole lahendus, seega parimaks võimaluseks on kokkuhoid söögiraha arvelt.

See võib tunduda ebaõige ja julm, aga toidu pealt on võimalik kokku hoida ka nii, et sööjad ei jääks kannatajateks. Jagan mõned nipid, mis aitavad söönuks saada väiksema raha eest.
Kõige otstarbekam on koostada nädalamenüü, kuhu panna kirja kõik kodused söögikorrad, lähtudes nädalasest söögirahast.

Menüüst tulenevalt koosta nimekiri vajalikest toiduainetest ja selle järgi tee ka ostud. Enne menüü koostamist vaata kindlasti üle kodused varud ja kasuta neid võimalikult palju toitude koostises.

Kuna poes käimine tekitab ahvatlusi (raske on ju tulla poest tagasi ilma «midagi head» ostmata), on otstarbekas käia poes võimalikult harva. Kaupade pikemad realiseerimisajad võimaldavad ka piimatooteid osta korraga peaaegu terveks nädalaks.

Kui harjutad perekonda kolm korda päevas sooja toitu sööma, on see võileibade tegemisest tunduvalt odavam ja nii pole vajadust ka iga päev leiva-saia järel käia.

Juhul kui menüü koostamine ja menüü järgi söögitegemine tundub vastuvõetamatu, koosta erinevaid kombinatsioone teatud kindla rahasumma eest. Mõtle sellele, kuidas saaks mingi losumma eest osta selliseid (erinevaid) toidukaupu, et neist saaks võimalikult palju söögikordi.

 

Loe edasi...

 

Allikas: Tarbija24.ee

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.