Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinna lillefestival kogub populaarsust (2009-04-01 13:18:02)

 

3. juunist kuni 6. oktoobrini 2009. aastal toimub Tornide väljaku pargis esimest korda rahvusvaheline aiakunstifestival „Tallinna lillefestival", kus osalevad viis välisriiki ning 27 firmat ja ettevõtet Eestist.

 

Praeguse seisuga on oma nõusoleku „Tallinna lillefestivalil" osalemiseks andnud Helsingi, Moskva, Malmö, Skopje ja Gent. Läbirääkimised on käimas Kiieviga.

 

Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on kõik osalejad festivali korraldustoimkonnale oma aedade eskiisid juba esitanud. „Lillefestivalile laekunud ideekavandite näitus toimub Vene Kultuurikeskuses, esimese korruse  jalutusgaleriis alates 17. aprill kuni 30. aprill," ütles Boroditš. „Samal ajal, aprilli keskel, alustatakse aedade rajamisega Tornide väljaku pargis ja 3. juuniks on kavandatud „Tallinna lillefestivali" pidulik avamine."

 

Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on festivalist kavas kujundada traditsioon, mis ühendab aiandus- ja lillehuvilisi nii Eestist kui ka väljastpoolt.

 

Festivali raames valmivad külastajaid harivad ja esteetilist elamust pakkuvad traditsioonilised ja eksperimentaalsed aiad, mis tutvustavad aiakujundusfirmasid ja sponsoreid. Festivalikülastajad saavad tutvuda kõrgetasemelise aiakunstiga, jälgida taimede arengut iluaias ning nautida loojate fantaasialendu. Festivali raames korraldatakse lillelaatu, kontserte ja teemapäevi.

 

Allikas: www.tallinn.ee 01.04.09.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.