Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
EL toetuse abil paraneb Eestis keskkonnajärelevalve (2009-03-26 12:19:34)


Vabariigi Valitsus kinnitas Keskkonnaministeeriumis ettevalmistatud keskkonnajärelevalve tõhustamiseks loodud investeeringute kava, mille alusel saavad Euroopa Regionaalarengu Fondist (ERF) toetust neli Keskkonnainspektsiooni projekti.

Investeeringute kava „Keskkonnajärelvalve arendamine“ projektide kogumaksumus on 64 907 600 krooni ning sellega toetatakse Keskkonnainspektsiooni Viljandi büroo Kivilõppe hoone ja Lõuna regiooni Mustvee kontori ümberehitust, soetatakse keskkonnajärelevalvevahendeid ja -tehnikat ning hangitakse infotehnoloogilisteks arendustöödeks ning rakendumiseks vajalikke vahendeid.

Keskkonnaminister Jaanus Tamkivi sõnul on Keskkonnainspektsiooni võimekuse suurendamine väga olulise prioriteedina esile tõstetud Keskkonnaministeeriumi arengukavas. „Nende projektide abil suureneb oluliselt järelevalvetöö efektiivsus, mis omakorda aitab kaasa potentsiaalsete keskkonnaalaste rikkumiste ärahoidmisele ning kiiremale avastamisele. Infotehnoloogilised arendustööd võimaldavad kiirendada info hankimist ja edastamist, vähendada paberil vormistatavate dokumentide hulka ning suurendada rikkumiste fikseerimise ja menetlemise operatiivsust,“ märkis Tamkivi.

Elukeskkonna arendamise rakenduskava raames on keskkonnajärelevalve arendamise alasuunale kavandatud kokku 100 miljonit krooni. Seega jääb keskkonnajärelevalve edasiste vajaduste katmiseks veel raha, mille kasutamiseks koostab Keskkonnaministeeriume täiendava investeeringute kava hiljemalt 2010. aasta lõpuks.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 26.03.2009 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.