Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Võrus avati uudne taimeravikeskus (2009-03-11 01:00:18)

 

Ettevõtjad ja arstid avasid Võrus taimeravikeskuse, mis tutvustab ökoeluviisi eeliseid - koos juba varem tegutseva uneravikeskusega püütakse leevendada südame- ja närvihaigusi ning unehäireid.

 

Võru linna vapipuu kuusk, täpsemalt kuuseokkavesi, võiks edukalt asendada restoranides ja konverentsidel laiutavat sidrunivett, leiavad Metsamoori perepargi omanikud, kes koos Kubija hotelli ning unearstidega lõid Võrru taimeravikeskuse. Siin on väljas erinevad taimed ja taimetooted, mis peaks aitama keemia ehk tablettideta üle saada depressioonist, aga ka unehäiretest ja südamehaigustest, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Ruumide seinad on kaetud savikrohviga. Võrus leitakse, et sellise taimetoa võiks igaüks luua kas või Lasnamäe korterisse, kuid ta peab teadma, milline on erinevate taimede mõju ja koosmõju.

Keerulised ajad suurendavad patsientide arvu, kelle põhiprobleemiks on vilets uni. Paljude riikide kogemus näitab, et õigeaegne uneravi aitab hiljem kokku hoida tablettidele ning insultide või infarktide raviks kuluvat raha. Taimeravi aitab üle pingetest ja stressist. Mujal maailmas on taolised ravivõimalused andnud häid tulemusi.

Võrumaa ettevõtjad usuvad, et looduse võimaluste kasutamine aitab luua uusi töökohti ja parandab rahva järjest viletsamat  tervist.

 

Allikas: http://uudised.err.ee 10.03.09, Ragnar Kond.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.