Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Lahedat lugemist: Karuott autokummi vangis (2005-03-13 22:28:11)


Venemaal Kemerovos tuli päästemeeskonnal lahendada raske ülesanne: vabastada karu, kes oli pugenud peadpidi auto väliskummi ja sellesse lasteraamatukangelase Winnie Puhhi kombel kinni jäänud. Ootama, kuni mõmm saleneb, päästjad  loomulikult ei hakanud...

Isakaru tassis oma sõbratari Maša puurist ära autokummi ja riputas selle endale kaela. Tahtis tüdrukule meeldida. Temake hindas seda žesti, kuid nõudis oma mänguasja tagasi. Karupoiss otsustas veelkord sõbrannale muljet avaldada, kuid hindas üle oma kehakuju. Pugeda läbi rehvi nagu läbi nõelasilma tal ei õnnestunud. Kumm takerdus karu võimsal taljel. Seejärel tuli kutsuda päästjad.

Ott rõngas

Abistajad otsustasid alguses mõmmi uinutada, et ta seejärel juba raskusteta kummikraest vabastada. Apteegist osteti uinutit ja pumbati see viskeodasse, mis karu poole lennutati.

Kuid karu ei kavatsenudki uinuda. Siis otsustasid abistajad karu üle kavaldada. Seoti nöör keha ja kummirõnga vahelt läbi ja karu tiriti rahva abil võre äärde. Sikutamas oli 11 inimest. Suurte raskustega suruti oti talje vastu võret ja hakati nugadega rehvi lõikama.

Karu eriti vastu ei hakanud, ilmselt ei tahtnud kaotada oma meheväärikust sõbranna silmis, kes jälgis inimeste tegevust.
Ka karu sai aru, et inimesed tulid teda aitama. Kui kumm oli peaaegu läbi lõigatud, tõstis ta esimesed käpad üles ja tõmbas selle üle pea.

Maška seda hetke kahjuks ei näinud: kui päästeoperatsioon oli täies hoos, peitis ta ennast kuuti, et mitte punastada oma kergemeelse sõbra pärast inimeste ees.

Allikas: Safari.ru

Vahendanud Aiatark OÜ


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.