Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kevadine suurpuhastus algab akendest (2009-03-08 00:24:49)

 

Kuigi hõivatud inimesed on järjest enam hakanud koduseid koristustöid tellima selleks spetsialiseerunud firmadelt, tasub ka ise puhtuse eest hoolitsedes talitada teadlikult.

Puhtus ja kord kodudes ei ole ainult hügieeninõue. Mitmeid koduseid töid tuleb teha käsitsi ja seetõttu kulub neile üsna palju aega, mistõttu tasub teada, kust alustada ning kuidas saavutada soovitud tulemus.

Puhta keskkonna tagamiseks ei piisa ainult iganädalasest hoolduskoristusest. Vähemalt kaks korda aastas peaks tegema oma kodus põhjalikuma puhastuse. Väga tähtsad on just regulaarsed kevadised ja sügisesed suurpuhastused.

Põhjalikult tuleks üle vaadata kogu elamine – aknad, köök, vannitoad, WCd, saun ja muud sanitaarruumid, seinad ning põrandad. Ülevaatuse tulemusena võiks koostada nimekirja töödest, mis vajavad suurpuhastuse ajal tähelepanu.

Kevade hakul, kui päike taas erksamalt paistma hakkab, märkame, et aknad on talvega määrdunud. Kevadist suurpuhastust tasuks alustada just akende pesust. Sellega kaasneb riba- ja lamellkardinate puhastus. Keemilisse puhastusse tuleks viia tekstiilkardinad.

 

Loe edasi...

 

Allikas: Tarbija24.ee Maren Talvistu, Koduhooldus OÜ müügi- ja turundusjuht


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.