Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Alanud on “Maailma ravimtaimede entsüklopeedia” ettetellimine (2009-03-05 00:42:38)


Juunikuus ilmuva “Maailma ravimtaimede entsüklopeedia” on koostanud Ain Raal. Tegemist on esimese nii mahuka algupärase teatmeteosega, kus on käsitletud nii Eestis kui ka mujal maailmas kasvavaid ravimtaimi.

Entsüklopeedias on 800 artiklit. Iga artikkel sisaldab taime botaanilist iseloomustust, andmeid leviku ja kultiveeritavuse kohta, droogi kirjeldust, keemilist koostist, ravimtaime toimet ja näidustusi nii teadusliku meditsiini kui ka rahvameditsiini seisukohast, vastunäidustusi ja ohtlikkust ning muid kasutusviise (nt toidutaimena, vürtsina, kosmeetikatööstuses jm).

Artiklid on illustreeritud taimejoonistuste ning fotodega kuivatatud ja värsketest droogidest ja kasvavatest ravimtaimedest. Teose lõpus on registrid taimede eesti- ja ladinakeelsete nimetustega. Entsüklopeedia on toimetanud Ann Marvet ja kujundanud Angelika Schneider.

Vaadake näidislehekülgi ja tellige entsüklopeedia internetist www.ene.ee!

Allikas: Eesti Entsüklopeediakirjastus 04.03.09, Tiina Põldaru.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.