Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Hansaplantis räägitakse seemnete külvamisest (2009-02-25 00:15:15)

 

Laupäeval, 28. veebruaril kella 11-15 räägib Hansplanti meisteraednik Arnold Hannust sellest, mida seemnete kevadise külvamise juures silmas pidada. Mall Kaldas Scheteligist räägib uutest lille- ja köögiviljaseemnesortidest.
 
Esimesed päikesekiired on soojendanud aedniku südant ja juba võib leida usinaid külvihuvilisi seemnelettide juures! Tõesti, selle hooaja seemned ja kõik külviks vajalik on juba kohal! Valikus on maitsetaimede, juur- ja köögiviljade, püsikute ja ettekasvatatavate suvelillede seemned.
 
Talv on hoogsalt pöördumas kevadesse ja juba ongi käes aeg külvata pikemat ettekasvatust vajavaid seemneid nagu paprikaid, tomateid või peeneseemnelisi petuuniaid, begooniaid ja lobeeliaid.  Hansaplanti aednik-konsultandid on koostanud külvitabelid  lille-  ja köögiviljaseemnetele. Sealt on hea vaadata, millal tuleb mingit seemet külvata ja millal saab tulemust näha ning maitsta.

 

Vaata ka artiklit ja galeriid taimede külvamisest...

 

Allikas: www.hansaplant.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.