Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Jäine armastus on ilus ja tappev (2009-02-19 08:36:37)

 

Ühes Tallinna külmhoones on loss, kus elab Lumekuninganna noormees Kajga.

Me kõik teame H. C. Anderseni muinasjuttu vaprast Gerdast, kes asus pikale teekonnale, päästmaks oma venda Kajd Lumekuninganna jäisest embusest.

 

Filmirežissöör Marko Raati jäi aga painama küsimus, millele Andersen vastust ei andnud – mida tegi Kaj Lumekuninganna juures kõik need aastad, kui Gerda teda otsis? Üht võimalikku vastust sellele mõistatusele pakubki Marko uus mängufilm „Lumekuninganna”, mille võtted on praegu täie hooga käima läinud.

 

„Lugu algab sealt, kus Andersenilgi, ehk teismelise poisi ja naise kohtumisest,” ütleb režissöör. Kuna Lumekuninganna koduks sobivat jääst lossi on Eestimaalt ebareaalne leida, otsustasid filmitegijad sobiva interjööri ise ehitada ning nii olemegi teel ühte Tallinnas asuvasse külmhoonesse. „Interjööri külmutamiseks ja filmimiseks sobiva külmhoone leidmine osutus üs-na raskeks,” seletab Marko. „Et oleks suur, vaikne, piisavalt vett ja voolu... Aga me siiski leidsime ja näib, et kõik toimib.” Stuudio on tõepoolest muljet avaldav ning seal toimuv vähemalt Eestis pretsedenditu. Oleme keset Paljassaare külmhoonet asetsevas korteris, mis näeb välja nagu korter ikka, kuid on täiesti jääs.

 

Loe edasi…

 

Allikas: Eesti Päevaleht Kristiina Davidjants 19.02.2009

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.