Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
E-PRIA kliendileping muutub (2009-02-18 00:02:38)

 

Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Keskuse (PRIA) elektroonilises infoportaalis e-PRIA saab alates 17. veebruarist uuendada e-PRIA kliendilepingut.

Kliendilepingu uuendus tuleb läbi teha kõigil e-PRIA klientidel.

Lepingu muutmise põhjuseks on portaali kasutamise tingimuste muudatus ning uute võimaluste lisandumine e-PRIAsse. Muudatuste täpse nimekirjaga saab tutvuda lepingu ümbersõlmimisel e-PRIA portaalis.

 

e-PRIA lepingu uuendamiseks tuleb siseneda e-PRIA portaali – teile avaneb automaatselt teade lepingu sõlmimise kohta ning peale uute tingimustega tutvumist saab lepingu e-PRIAs ka kinnitada.

 

Allkirjastamise tingimused jäävad samaks nagu senise lepingu puhul – eraisikud ja füüsilised isikud ei pea lepingut otsestelt allkirjastama ja piisab selle aktsepteerimisest e-PRIA-s. Juriidilised isikud peavad lepingu allkirjastama kas digitaalselt või esitama selle allkirjastatult ja paberil väljatrükituna PRIAsse.
 

Enne kliendilepingu uuendamist või uute klientide puhul lepingu esmakordset sõlmimist ei saa portaalis teha ühtegi tehingut.

 

Vajaduse korral aitavad lepinguid uuendada PRIA klienditeenindajad, lisainfot lepingu tehniliste küsimuste kohta saab e-PRIA infotelefonilt 737 7677 või e-posti teel portaal@pria.ee.  

 

Allikas: PRIA 17.02.09 teade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.