Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
EMHI ilmaennustus 6. nädalaks (2009-02-02 12:03:48)


Alanud nädala esimesel poolel jätkub külm talveilm. Nädala teisel poolel õhutemperatuur tõuseb ning võib minna sulale. Sademete tõenäosus suureneb.

Teisipäevast-neljapäevani määrab ilma Lõuna-Venemaa poole taganeva kõrgrõhuala loodeserv. Puhub nõrk või mõõdukas lõunakaarte tuul. Ilm püsib vähese ja vahelduva pilvisusega ning olulise sajuta. Õhutemperatuuri miinimum on öösel ja hommikul sisemaal -15 °C lähedal.

Reedel võib Kesk-Euroopast Läänemerele jõuda madalrõhuala. Tuul pöördub lõunakaartesse ja võib tugevneda. Sajuvõimalus suureneb. Õhutemperatuur tõuseb nullilähedaseks.

Laupäeval liigub Kesk-Euroopast Läänemere piirkonda järgmine madalrõhuala. See hoiab võrdlemisi tugevat lõunakaarte tuult Läänemere idakaldal. Lume- ja lörtsisaju tõenäosus on suur. Õhutemperatuur on mandril nullilähedane või kerges miinuses, saartel ja läänerannikul võib olla sula.

Pühapäeval liigub madalrõhuala kese piki Läänemerd põhja poole. Tuul pöördub edelasse ning sulailm võib levida üle maa. Seejuures sajab peamiselt lörtsi.

Esmaspäeval liigub madalrõhualale järele väike kõrgrõhuhari. Kui taevas selgineb, on oodata õhutemperatuuri langust miinuspoolele. Tuul on läänekaartest.

Järgmine ülevaade 3. veebruaril keskpäeva paiku.

 

Allikas: EMHI 02.02.09.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.