Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinnas jõuab lõpule kampaania "Hoovid korda" (2005-03-06 01:21:00)

Selle aasta alguses Tallinnas Haabersti linnaosas esmakordselt käivitunud kampaania võimaldab ühistutel majaümbruse kujundamisel aktiivselt sõna sekka öeida. Haaberstist laekunud projekte toetab linn miljoni krooniga.

Haabersti linnaosa vanema Taavi Rõivase sõnul seisneb ettevõtmise eripära selles, et majade ümbrus kujundatakse just niisuguseks, nagu seda soovivad sealsed elanikud: hoovide projektid on kohapeal elavate inimeste koostatud ning lahendatakse neid probleeme, mis inimestele enim muret teevad.

"Kampaania on osutunud väga edukaks, ühistute huvi on olnud suur ning Haaberstist on laekunud ligi poolsada taotlust," sõnas Rõivas. "Tulemusega võib igati rahule jääda, eriti arvestades seda, et kampaania on esmakordne. Linnaosale eraldatud miljon saab kindlasti parimal viisil ära kasutatud," lisas ta.

Kampaania toimub koostöös Tallinna kommunaalametiga ja selleks otstarbeks on Tallinnale tervikuna eraldatud kümme miljonit krooni. Ka linna kommunaalvaldkonda juhtiv abilinnapea Peep Aaviksoo on asjade käiguga rahul. "On hea meel, et Haabersti mänguväljakud saavad lõpuks korda, teiselt poolt leiab lahenduse ka parkimisega seonduv," ütles Aaviksoo. "Usun, et linna toetusest kasusaajad - nii lapsed kui nende vanemad - on tänulikud investeeringu üle, mis on nii silmale ilus vaadata kui pakub ka aktiivset tegevust."

Laekunud projektidega soovitakse enim raha lisaparkimiskohtade loomiseks, laste mänguplatside korrastamiseks ja haljastuseks. Lõpliku otsuse, millised ühistud toetust saavad, tehakse Haabersti linnaosavalitsuses 10. nädala alguses.

Lisateave: Taavi Rõivas, Haabersti linnaosa vanem, tel: 511 9799.

 

Allikas: Haabersti linnaosa 04.03.2005 pressiteade.

 

Aiatark OÜ


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.