Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Toetus kaitsealuste loodusobjektide tormikahjude likvideerimiseks (2005-03-04 21:34:32)


Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) nõukogu otsustas eraldada kaitsealuste parkide ja üksikobjektide ning kaitsealadel tekitatud kahjude likvideerimiseks veidi üle 3,1 miljoni krooni. Kokku rahuldati 32 Vabariigi Valitsusele laekunud taotlust.

”3,1 miljonit krooni on KIKi esialgne panus tormikahjude likvideerimiseks. Kui ajapikku ilmneb toetusteks lisavajadusi, siis on võimalik, et KIK toetab tormikahjude likvideerimist veelgi," kinnitas KIKi nõukogu esimees, keskkonnaminister Villu Reiljan.

Rahastatavate taotluste hulgas on peamiselt korrastus- ja koristustöödega (prahi ja langenud puude kogumine, kändude juurimine, kraavide puhastamine) seotud projektid ning erinevate ehitiste (laudteed, vaatetornid, kaitsetarad jne) taastamis- ja remontimistööd.

Teiste hulgas rahuldati näiteks Pärnumaa keskkonnateenistuse 736 000 kroonine taotlus kahjude likvideerimiseks Koonga, Kihnu ja Tõstamaa vallas, Otepää Looduspargi Administratsiooni 484 744 kroonine taotlus tormikahjude likvideerimiseks looduspargis ja Kõpu Vallavalitsuse 210 000 kroonine taotlus Kõpu pargi korrastamiseks.

Lisainfo: Heiko Põdersalu, KIKi keskkonnaprogrammi ja
Euroopa Regionaalarengu Fondi (ERDF) üksuse programmijuht, tel 627 4174, e-post heiko.podersalu@kik.ee

Keskkonnaministeeriumi 04.03.2005 pressiteade


Aiatark OÜ


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.