Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Juhtmeta elekter saadab kaablid prügikasti (2009-01-06 02:59:59)

 

Unustage mobiiliakud, laadijad ja sassis juhtmepuntrad. Teie telefonid, iPodid ja sülearvutid hoolitsevad edaspidi ise selle eest, et nende aku oleks täis. Just sellist tulevikku lubatakse Las Vegases toimuval rahvusvahelisel tarbeelektroonika näitusel.

 

Juhtmeta elektrile on pakutud nimeks witricity (wireless + electricity) ning usutakse, et see tehnoloogia toob juba lähiajal kaasa suure muutuse, mis kordab juhtmeta interneti edu, kirjutas The Guardian.

 

„Tulevikus võid osta töölaua, mis laadib kõiki sellele asetatud elektroonilisi seadmeid. Nii ei ole edaspidi vaja muretseda arvuti või mobiiltelefoni aku pärast,“ ütles veebilehe electricpig.co.uk toimetaja James Holland. „Kui ruum, kuhu sisened, on varustatud juhtmeta elektriga, siis hakkab su mobiiltelefon ennast automaatselt laadima, ilma et sa ise selle pärast muret tundma peaksid,“ lisas ta.

 

Loe edasi...

 

Allikas: Äripäev.ee Siim Sepp

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.