Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinn käivitab lillekaunistuste ideekonkursi (2008-12-23 00:07:30)

 

Tallinna Linnavalitsuse 23.detsembri istungil on kavas kinnitada korralduse eelnõu, millega määratakse ideekonkursi „Lillepeenarde, -tornide, ‑amplite ja ‑kompositsioonide kujunduse ideekonkurss" korraldaja, žürii koosseis ning auhinnafondi suurus.

 

Ideekonkursi korraldamise eesmärgiks on abilinnapea Deniss Boroditši sõnul saada ülelinnaline lillepeenarde, -tornide, -amplite ja ‑kompositsioonide kujunduse eskiisprojekt, mis sobiks Tallinna kui Rohelise Pealinna eesmärgiga säilitada linnas rohelus ja haljastus.

 

Ideekonkursi võitnud  ideekavandi alusel korraldab Tallinna Keskkonnaamet väljakuulutamiseta läbirääkimistega hankemenetluse ühelt pakkujalt.

 

Žürii ülesandeks on ideekonkursile esitatavate ideekavandite hindamine ja hinnatud ideekavandite paremusjärjestuse väljaselgitamine ning ideekonkursi võitjatele antavate auhindade määramine.

 

Ideekonkursi auhinnafondi suuruseks on korralduse eelnõu kohaselt 200 000 krooni, mis jaguneb järgmiselt: I auhind 125 000 krooni; II auhind 50 000 krooni; III auhind - 25 000 krooni.

 

Allikas: www.tallinn.ee 22.12.08.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.