Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
EMHI ilmaennustus 52. nädalaks (2008-12-23 00:05:24)

 

Ilmaülevaade 23.-29.12.2008…

Pühade ilm tuleb karge ning kui eelnevalt ka Lääne-Eestisse pisut lund sajab, jätkub jõuluilu kõikjale. Teed on libedad ja saabuv külm tekitab kiilasjääd!

Teisipäeval, 23.12 määrab ilma Peterburi poole suunduva tsükloni tagala ning tugeva põhjakaarte tuulega sajab hooti lörtsi, hiljem lund. Lumehulk võib olla väike. Õhutemperatuur langeb päeva jooksul.

Kolmapäeval sunnib põhjast pealetungiv külm kõrgrõhuala tsüklonid lõuna poole. Rannikul puhub võrdlemisi tugev kirde- ja põhjatuul, mis aja jooksul nõrgeneb. Veidi lund võib sadada peamiselt rannikul. Õhutemperatuur langeb kõikjal miinuspoolele.

Neljapäeval-reedel on kõrgrõhuala Eesti kohal. Ilm püsib talvine ja rahulik. Väike lumevõimalus on põhjarannikul.

Laupäeval liigub üle Eesti loodest kagusse nõrk madalrõhulohk, mis pöörab tuule läänekaarde ja võib tuua kerget lund. Õhutemperatuur tõuseb veidi.

Pühapäeval tugevneb taas kõrgrõhuala, kuid tuul püsib merelt ning õhutemperatuur võib Lääne-Eestis tõusta nullini või veidi kõrgemale.

Esmaspäeval, 29.12 taganeb kõrgrõhuala lõuna poole ning läänekaarte tuulega jätkub suhteliselt sooja õhu vool rannikul. Talvine ilm võib püsida Lõuna-Eestis.


Allikas: EMHI 22.12.08.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.