Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Moodsad jõulupuud (2008-12-21 06:47:11)

 

Trendihuvilistele teadmiseks: tänavu on hinnas nii  rikkalikus kullas ja karras kui ka nüüd juba vanaaegsete, 1930–50ndatel disainitud mänguasjalike ehetega kaunistatud jõulupuud.

 

Igal aastal keerab kuusekaunistuste mood uude suunda. Kui kuus-seitse aastat tagasi tõusid esile ploomilillas toonis ehted, viie talve eest tulid moodi jõuliselt kuldsed ja kolm aastat tagasi ootamatult musta värvi kaunistused, siis paaril viimasel jõuluajal on peateemaks valged, karged ja luksuslikud kaunistused, räägib firma Shishi juht Taivo Piller.

Tänavune kaunistuste moejoon soosib ajaloolisi, üle poole sajandi tagasi tehtud mängukarusid, autosid, jõulutaate, komme, piparkooke jm meenutavaid ehteid, mis on valmistatud nagu toonagi kas klaasist või tekstiilist, osa muidugi ka tänapäevastest tehismaterjalidest.

«Kellel on ja kes raatsib nüüd juba rariteediks muutunud ajaloolisi ehteid laekaist välja tuua, saab endale väga väärika moodsa kuuse kaunistada,» ütleb Piller. «Muidugi on alati tunnustatud klassikalistes puna-valgetes värvides, hõbeda ja kullaga dekoreeritud jõulupuud. Viimasel ajal on jõulupuid ehitud külluslikult, tagasihoidlike eestlaste meelest ehk isegi ülekuhjatult.»

 

Loe edasi...

 

Allikas: tarbija24.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.