Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu majad ja aiad saavad kevadvärsked värvid (2005-02-28 12:40:09)


28. veebruaril allkirjastatakse
Tartu raekojas kampaaniate “Heade värvide linn” ja "Piirdeaiad korda" koostöölepingud. Linn sõlmib lepingud ettevõtetega, mis pakuvad kampaanias osalevatele linnakodanikele tavahinnasoodustusi. Selle aasta “Heade värvide linna” kampaania peasponsor on ES Sadolin AS. Firma toetab oma värvidega tänavust Antoniuse Õue käsitööliste maja (Lutsu 5) näidisvärvimist.


Tartu Linnavalitsus viis aastatel 2001-2004 edukalt läbi kampaaniat “Heade värvide linn”, mis on linnakodanikke oma kodude välisilmet ja seega meie kõigi elukeskkonda korrastama innustanud.
2005. aasta 1. märtsil käivitub taas populaarne kampaania. Seekordsete toetajatena osalevad mitmed tuntud värvitootjad, -müüjad, katuse- ja ehitusmaterjalide pakkujad, aknamüüjad, ehitusfirmad ja pangad.

Eelnevate kampaania-aastate jooksul on Tartu Linnavalitsus väljastanud üle 1100 hoone välisviimistluse värvipassi. Kampaania kaasabil on valminud ligi 550 hoone välisviimistlus. 2005. aasta on “Heade värvide linna” kampaania finaalaasta. 2005. aastal toimuvad Tartus rahvusvahelised hansapäevad, mis on samuti kannustanud linnaelanikke oma hooneid korrastama.

Teist aastat viib linnavalitsus läbi kampaaniat “Piirdeaiad korda”. Kampaania käigus on linnakodanikud aktiivselt oma piirdeaedu korrastama asunud. Koostööpartneritest ettevõtted pakuvad soodustusi kampaanias osalejatele, kes tellivad linnalt piirdeaia tüüpprojekti ja värvipassi. Ka seda kampaaniat toetavad mitmed tuntud värvitootjad ja -müüjad, ehitusmaterjalide pakkujad, ehitusfirmad ja pangad, peale selle piirdeaedade müügi ja rajamisega tegelevad ettevõtted.

Lisainfo: kampaaniate "Heade värvide linn" ja "Piirdeaiad korda" projektijuht Kaisa Puniste, tel 736 1319.

Allikas:
Tartu Linnavalitsuse 28.02.2005 pressiteade.

 

Aiatark OÜ


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.