Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aega hingetõmbeks (2008-12-17 00:37:56)

 

Ajakirja Kodu & Aed pühadetervitus lugejatele...

Mis teeb aasta sabaotsa eriliselt mõnusaks, kui piparkoogilõhn ja lumeootus välja arvata? Minu jaoks on see alati olnud hingetõmbetunne - aastakokkuvõtete aeg, kui võtame hetki ka mõtlemiseks, kus oleme ja kuhu tahame jõuda. See on kui uuele algusele keskendumine, et kõiki tehtud vigu ikka edaspidi enda kasuks pöörata :-). Mida hoida, millel kerge südamega minna lasta? Mida järgmisse aastasse rõõmuga kaasa võtta?

Kodu & Aia aastaringi paremikku kuuluvad kindlasti raamatud
Kivistiku elulõngaraamat, Koržetsi kalaraamatu“ kolmanda trüki avaldamine ja Eesti Vabariigi 90. sünnipäeva ning Kodu & Aed tuleva juubeliaasta puhul loodud raamatu Üle Eesti kodu läve avaldamine. Kindlasti ka Kodu kauniks 2008 raames Aasta kodu ja Aasta aia valimine ning nendest lugudest kooruvad tõekspidamised. Ennustame edaspidi edu neile põhimõtteile, mis viimastel tormakatel ehitusaastatel on kippunud varju jääma:
1. Eelista püsivaid väärtusi.
2. Mõtle pika aja peale ette.

Aga ega elu siis ainult tõsine kavandamine ole! Veel üks põhitõde jääb meeltesse nii neist kui ka teistest aastalõpulugudest ja seda läheb meil praegu kindlasti vaja:
3. Naudi elu pisiasju ning jaga väikseid rõõme lähedastega iga päev.

Lähiajal, kui iga vähegi viisakas vestlus algab sellest, kuidas rasketel aegadel kokku hoida, pole mõistlik koonerdada jagatud rõõmude ja ideede pealt. Lubame pakkuda ka ajakirjas rohkem ideid, kuidas olemasolevast võimalikult kerge vaevaga parimat välja võluda.

Teiste kokkuvõtete reas on üks rõõmsamaid sündmusi see, et uuel aastal saab Kodu & Aed 10aastaseks! Kõik need aastad oleme teie toel olnud suurima trüki- ja lugejanumbriga kuukiri! Tähistame seda kevadel, mil ilmub meie traditsiooniline kevadine aiaeri ning rõõmus ja rikkalik sünnipäeva erinumber. Tähistame seda oma töödes-tegemistes, vaadates minevikku ja tulevikku. Olge meiega ka tuleval aastal - ootame väga teie ideid ja arvamusi, millisena näete teie Kodu & Aeda järgmisel kümnendil!

Detsembrikuus aga luban endale ja teistele iga päev korrata, et kui me saame endale võimaldada põhilisi lihtsaid rõõme
koduseid sooje hetki koos lähedastega, on iga aasta hea aasta.

Ajakirjade Kodu & Aed, Meie Pere ja Meie Kodu toimetused soovivad oma lugejatele rõõmsat ja rahulikku jõulukuud!

Eve Veigel,
ajakirja Kodu & Aed peatoimetaja

16.12.08

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.